Obvestila

NAMENITEV DELA DOHODNINE ZDRUŽENJU VSO

Spoštovani!

Z Zakonom o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19, ki je bil sprejet konec decembra 2020, se je povišal tudi odstotek dela dohodnine za donacije, ki ga lahko davčni zavezanci namenijo nevladnim organizacijam v javnem interesu in sicer iz 0,5% na 1%. Odstotki namenitve dela dohodnine za financiranje upravičencev do donacij, ki so jih davčni zavezanci v svojih zahtevah za namenitev dela dohodnine za donacije že predložili, se bodo tako podvojili. Lahko pa davčni zavezanci do 31. 5. 2021 podajo novo ali spremenjeno zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije. Nova ali spremenjena zahteva bo veljala že za leto 2020.

Za leto 2020 je upravičenec do donacij za namenitev dela dohodnine tudi Združenje VSO, katerega poslanstvo temelji na pomenu nastanka lastne države ter procesa demokratizacije in širjenja domoljubja, zato bomo vašega morebitnega dela dohodnine zelo veseli.

V kolikor se boste odločili Združenju VSO nameniti 1% dohodnine Vas prosimo, da izpolnite obrazec, ki je dostopen TUKAJ, v kolikor pa želite v obrazec vpisati manjši del dohodnine od 1%, pa je obrazec dostopen TUKAJ.

Že v naprej se vam zahvaljujemo, da ste del dohodnine namenili Združenju VSO! Več o namenitvi dela dohodnine za donacije lahko preberete TUKAJ.

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>