Organi združenja

Organi združenja

Občinska združenja

Občinski odbor Ljutomer

Andrej Lah, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ravne na Koroškem

Emil Pušnik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Komen

Igor Zega, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Domžale

Peter Verbič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Laško

Srečko Javornik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Dravograd

 

 

Občinski odbor Nova Gorica

Oton Filipič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Maribor

Stanko Kodba, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radlje ob Dravi

Robert Krivograd, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Celje

Vančo Tegov, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kranj

Darko Jarc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Murska Sobota

dr. Hugo Maučec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Novo mesto 

Franc Klobučar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Sevnica

Alojz Udovč, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Brežice

Roman Zakšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Naklo

Sandi Robida, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ivančna Gorica

Milan Ivan Goršič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Logatec

Jože Leskovec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ljubljana

Tomaž Rozman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Hrastnik

Anton Avbelj, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radeče

Tomaž Petavar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Žalec

Stane Jager, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Ljubljana

Marko Andolšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ilirska Bistrica

Stojan Volk, predsednik; GSM: 070 448 434 

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Lendava

Milan Cofek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Moravske Toplice

Sonja Dajč, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Starše

Ivan Pišek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Krško

Gregor Lekše, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Slovenske Konjice

Mitja Jelen, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kanal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Območna združenja

Območni odbor Obala

Radivoj Nardin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Sežana - Divača - Hrpelje - Kozina

Jože Svetina, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Velenje - Šaleška

Andrej Vrbec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ajdovščina - Vipava

Milan Poljšak, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Trbovlje - Zagorje

Andrej Zdovc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kočevje - Kostel - Osilnica

Miran Loparec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Zgornja Savinjska dolina

Bernard Štiglic; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Spodnja Savinjska dolina

Alojzij Cilenšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Zgornje Posočje

Janko Volarič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Trzin - Mengeš

Rado Gladek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Velike Lašče - Škofljica - Ig - Brezovica

Simona Pavlič, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinska sekcija VSO Triglav Velike Lašče - Škofljica - Ig - Brezovica

Simona Purkat, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Brda - Števerjan - Gorica

Damijan Terpin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Podčetrtek - Bistrica ob Sotli - Kozje - Rogatec - Rogaška Slatina - Šmarje pri Jelšah

Leopold Šturbej, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Beltinci - Črenšovci - Turnišče

Leon Antolin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ptuj - Destrnik

Anton Krajnc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Škofja Loka - Gorenja vas - Poljane - Železniki - Žiri

Janez Arnolj, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Črnomelj - Metlika - Semič

Franc Stariha, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Krško - Kostanjevica na Krki

Marija Dorbež, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Radovljica - Bled - Gorje - Bohinj

Mark Toplak, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ormož - Sveti Tomaž - Središče ob Dravi

Jožef Šterman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Grosuplje - Dobrepolje

Marjan Rot, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Grosuplje - Ivančna Gorica

Nives Rupčič, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Vrhnika - Log Dragomer - Borovnica

Andrej Podbregar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Šentjur - Dobje - Štore - Vojnik

Marjan Gajšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Slovenske Konjice - Zreče - Vitanje

Jure Levart, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Šentilj - Pesnica - Kungota

Peter Nikl, predsednik

 

Območni odbor Trebnje - Mirna - Šentrupert - Mokronog - Trebelno

Martin Judež, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Žužemberk - Dolenjske Toplice - Mirna Peč - Straža

Ivan Kopina, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Slovenj Gradec - Mislinja

 

 

Območni odbor Prevalje - Mežica - Črna na Koroškem

Stašo Lodrant, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Medvode - Vodice

Marjan Merjasec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Cerknica - Bloke - Loška dolina

Joško Cerkvenik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Podvelka - Ribnica na Pohorju

Aleš Harum, predsednik

 

Območni odbor Selnica - Ruše - Lovrenc na Pohorju

Jože Čegovnik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Videm pri Ptuju - Podlehnik - Žetale - Majšperk - Cirkulane - Zavrč

 

 

Območni odbor Postojna - Pivka

Ljubo Fabjan, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Litija - Šmartno pri Litiji

Boris Doblekar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ribnica - Sodražica - Loški Potok

 

 

Območni odbor Jesenice - Kranjska Gora - Žirovnica

Dušan Konte, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kamnik - Komenda

Jože Berlec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Apače - Radenci - Gornja Radgona - Sv. Jurij ob Ščavnici

 

 

Območni odbor Slovenska Bistrica - Poljčane - Oplotnica - Makole

Matjaž Knez, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kidričevo - Hajdina

Marjan Petek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Dobrova-Polhov Gradec - Horjul

Marjan Malovrh, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Idrija - Cerkno

Matic Poženel, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinske sekcije VSO Spodnje Podravje

Matej Zorko, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Renče-Vogrsko - Šempeter-Vrtojba - Miren-Kostanjevica

Marko Švara, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadzorni odbor

 

Predsednik: 

Radovan Cerjak 

 

Člani:

Robert Albreht, Radovan Cerjak, Boža Herek, Dušan Mikuš, Bojan Pograjc 

 

Pokrajinska združenja

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Primorska:

Oton Filipič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Južna Primorska:

Fausto Furlanič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Notranjska: 

Ljubo Fabjan, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Gorenjska:

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ljubljana:

Tomaž Rozman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ljubljana okolica:

Andrej Podbregar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Dolenjska - Bela krajina:

Maja Kocjan, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zasavje:

Roman Perklič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Posavje:

Roman Zakšek, v.d. predsednika; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Zahodna Štajerska:

Stane Zorko, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vzhodna Štajerska:

Jožef Šterman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Koroška:

Robert Krivograd, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Pomurje:

Franc Zagorc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Glavni odbor

 

Člani: 

Martina Albreht, Robert Albreht, Marko Andolšek, Leon Antolin, Janez Arnolj, Anton Avbelj, Igor Bavčar, Milan Bezjak, Igor Bončina, Franc Breznik, Joško Cerkvenik, Alojzij Cilenšek, Milan Cofek, Jože Čegovnik, Sonja Dajč, Boris Doblekar, Marija Dorbež, Ljubo Fabjan, Franci Feltrin, Oton Filipič, Fausto Furlanič, Marjan Gajšek, Rado Gladek, Milan Ivan Goršič, Aleš Harum, Anton Hočevar, Aleš Hojs, Stane Jager, Janez Janša, Darko Jarc, Srečko Javornik, Mitja Jelen, Alenka Jeraj, Martin Judež, Viktor Kirn, Franc Klobučar, Matjaž Knez, Maja Kocjan, Stanko Kodba, Mirko Komac, Dušan Konte, Ivan Kopina, Janez Korošec, Anton Krajnc, Robert Krivograd, Andrej Lah, Gregor Lekše, Jože Leskovec, Jure Levart, Stašo Lodrant, Miran Loparec, Marjan Malovrh, dr. Hugo Maučec, Ida Medved, Marjan Merjasec, Viktor Moravec, Radivoj Nardin, Peter Nikl, Uroš Novak, Simona Pavlič, Roman Perklič, Tomaž Petavar, Marjan Petek, Alojz Peterle, Ivan Pišek, Andrej Podbregar, Milan Poljšak, Matic Poženel, dr. Božo Predalič, Rok Prešern, Simona Purkat, Emil Pušnik, Sandi Robida, Marjan Rot, Tomaž Rozman, Nives Rupčič, dr. Dimitrij Rupel, Jože Sever, Franc Stariha, Tomaž Svete, Jože Svetina, Mojca Škrinjar, Jožef Šterman, Bernard Štiglic, Leopold Šturbej, Marko Švara, Vančo Tegov, Damijan Terpin, Anton Tomažič, Mark Toplak, Klemen Traven, Alojz Udovč, Robert Ujčič, Uroš Valič, Peter Verbič, Janko Volarič, Stojan Volk, Andrej Vrbec, Franc Zagorc, Ana Zagožen, Roman Zakšek, Andrej Zdovc, Igor Zega, Matej Zorko, Stane Zorko. 

Več prispevkov

  1. Predsedstvo
  2. Organi

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>