Novice

ČESTITKA ZDRUŽENJA VSO OB DNEVU DRŽAVNOSTI

Zastava - pasica

25. junij 2023 - SPOROČILO ZA JAVNOST

Spoštovani Slovenke in Slovenci, državljanke in državljani Republike Slovenije, dragi veterani, svojci padlih v vojni za Slovenijo!

Pred dvaintridesetimi leti smo razglasili samostojno in demokratično Republiko Slovenijo, največji politični dosežek slovenskega naroda.

S hvaležnostjo vsem, ki so k temu prispevali, Vam čestitam k dnevu državnosti z željo, da bi ga praznovali skupaj kot dosežek in navdih za premagovanje novih izzivov.

V tem duhu Vam Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve podarja novo spletno stran "OSAMOSVOJITEV SLOVENIJE", ki vsaj malo nadomešča nerazumno ukinjeni Muzej slovenske osamosvojitve. V njej smo za začetek zbrali enkratna in dragocena pričevanja najbolj izpostavljenih še živečih udeležencev osamosvojitvenega procesa, v prihodnje pa vabimo vse obiskovalce tega portala, da nam pošljete dokumente, fotografije, avdio in video posnetke iz tistega časa, če z njimi razpolagate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vnaprej hvala tudi za delitev tega sporočila na čim več naslovov.

Bog živi samostojno in demokratično Republiko Slovenijo!

Lojze Peterle

predsednik Združenja VSO

predsednik osamosvojitvene vlade

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>