Občinska združenja

Občinska združenja

Občinski odbor Ljutomer

Andrej Lah, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ravne na Koroškem

Emil Pušnik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Komen

Igor Zega, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.">Občinski odbor Domžale

Peter Verbič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Laško

Srečko Javornik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Dravograd

 

 

Občinski odbor Nova Gorica

Oton Filipič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Maribor

Stanko Kodba, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radlje ob Dravi

Robert Krivograd, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Celje

Vančo Tegov, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kranj

Uroš Valič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Murska Sobota

dr. Hugo Maučec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Novo mesto 

Franc Klobučar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Sevnica

Alojz Udovč, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Brežice

Roman Zakšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Naklo

Sandi Robida, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ivančna Gorica

Milan Ivan Goršič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Logatec

Jože Leskovec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ljubljana

Tomaž Rozman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Hrastnik

Anton Avbelj, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radeče

Tomaž Petavar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Žalec

Stane Jager, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Ljubljana

Marko Andolšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ilirska Bistrica

Ujčič Robert, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Lendava

Milan Cofek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Moravske Toplice

Sonja Dajč, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Starše

Ivan Pišek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Krško

Gregor Lekše, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Slovenske Konjice

Mitja Jelen, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kanal

Milan Bezjak, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>