Občinska združenja

Občinska združenja

Občinski odbor Ljutomer

Andrej Lah, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ravne na Koroškem

Emil Pušnik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Komen

Igor Zega, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Domžale

Peter Verbič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Laško

Srečko Javornik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Dravograd

 

 

Občinski odbor Nova Gorica

Oton Filipič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Maribor

Stanko Kodba, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radlje ob Dravi

Robert Krivograd, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Celje

Vančo Tegov, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kranj

Darko Jarc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Murska Sobota

dr. Hugo Maučec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Novo mesto 

Franc Klobučar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Sevnica

Alojz Udovč, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Brežice

Roman Zakšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Naklo

Sandi Robida, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ivančna Gorica

Milan Ivan Goršič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Logatec

Jože Leskovec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ljubljana

Tomaž Rozman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Hrastnik

Anton Avbelj, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Radeče

Tomaž Petavar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Žalec

Stane Jager, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Ljubljana

Marko Andolšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Ilirska Bistrica

Stojan Volk, predsednik; GSM: 070 448 434 

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Tržič

Viktor Kirn, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Lendava

Milan Cofek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Moravske Toplice

Sonja Dajč, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Starše

Ivan Pišek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Krško

Gregor Lekše, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Slovenske Konjice

Mitja Jelen, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občinski odbor Kanal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>