Območna združenja

Območna združenja

Območni odbor Obala

Radivoj Nardin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Sežana - Divača - Hrpelje - Kozina

Jože Svetina, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Velenje - Šaleška

Andrej Vrbec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ajdovščina - Vipava

Milan Poljšak, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Trbovlje - Zagorje

Andrej Zdovc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kočevje - Kostel - Osilnica

Miran Loparec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Zgornja Savinjska dolina

Bernard Štiglic; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Spodnja Savinjska dolina

Alojzij Cilenšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Zgornje Posočje

Janko Volarič, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Trzin - Mengeš

Rado Gladek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Velike Lašče - Škofljica - Ig - Brezovica

Simona Pavlič, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinska sekcija VSO Triglav Velike Lašče - Škofljica - Ig - Brezovica

Simona Purkat, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Brda - Števerjan - Gorica

Damijan Terpin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Podčetrtek - Bistrica ob Sotli - Kozje - Rogatec - Rogaška Slatina - Šmarje pri Jelšah

Leopold Šturbej, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Beltinci - Črenšovci - Turnišče

Leon Antolin, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ptuj - Destrnik

Anton Krajnc, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Škofja Loka - Gorenja vas - Poljane - Železniki - Žiri

Janez Arnolj, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Črnomelj - Metlika - Semič

Franc Stariha, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Krško - Kostanjevica na Krki

Marija Dorbež, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Radovljica - Bled - Gorje - Bohinj

Mark Toplak, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ormož - Sveti Tomaž - Središče ob Dravi

Jožef Šterman, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Grosuplje - Dobrepolje

Marjan Rot, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinske sekcije VSO Triglav Grosuplje - Ivančna Gorica

Nives Rupčič, predsednica; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Vrhnika - Log Dragomer - Borovnica

Andrej Podbregar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Šentjur - Dobje - Štore - Vojnik

Marjan Gajšek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Slovenske Konjice - Zreče - Vitanje

Jure Levart, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Šentilj - Pesnica - Kungota

Peter Nikl, predsednik

 

Območni odbor Trebnje - Mirna - Šentrupert - Mokronog - Trebelno

Martin Judež, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Žužemberk - Dolenjske Toplice - Mirna Peč - Straža

Ivan Kopina, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Slovenj Gradec - Mislinja

 

 

Območni odbor Prevalje - Mežica - Črna na Koroškem

Stašo Lodrant, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Medvode - Vodice

Marjan Merjasec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Cerknica - Bloke - Loška dolina

Joško Cerkvenik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Podvelka - Ribnica na Pohorju

Aleš Harum, predsednik

 

Območni odbor Selnica - Ruše - Lovrenc na Pohorju

Jože Čegovnik, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Videm pri Ptuju - Podlehnik - Žetale - Majšperk - Cirkulane - Zavrč

 

 

Območni odbor Postojna - Pivka

Ljubo Fabjan, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Litija - Šmartno pri Litiji

Boris Doblekar, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Ribnica - Sodražica - Loški Potok

 

 

Območni odbor Jesenice - Kranjska Gora - Žirovnica

Dušan Konte, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kamnik - Komenda

Jože Berlec, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Apače - Radenci - Gornja Radgona - Sv. Jurij ob Ščavnici

 

 

Območni odbor Slovenska Bistrica - Poljčane - Oplotnica - Makole

Matjaž Knez, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Kidričevo - Hajdina

Marjan Petek, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Dobrova-Polhov Gradec - Horjul

Marjan Malovrh, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Idrija - Cerkno

Matic Poženel, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Mladinske sekcije VSO Spodnje Podravje

Matej Zorko, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Območni odbor Renče-Vogrsko - Šempeter-Vrtojba - Miren-Kostanjevica

Marko Švara, predsednik; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obvestila članom

Kontakt

Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve

Zaloška cesta 65, 1000 Ljubljana

tel.: 08 382 35 30

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontakt za medije:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>